Metaal in zijn mooiste vorm

Je hebt een ruime materiaalkeuze! Dagelijks verwerken wij verschillende materiaalsoorten. En je profiteert van onze gunstige inkoopvoorwaarden!

Aluminium platen

Aluminium heeft een lange levensduur en een laag soortelijk gewicht, waardoor flinke gewichtsbesparingen ontstaan. Bovendien is aluminium corrosiebestendig en gemakkelijk te verwerken.

Naar de aluminium platen

RVS platen

Wij verwerken roestvast staal in verschillende uitvoeringen en met specifieke eigenschappen, zoals hoge corrosiebestendigheid of grote rekbaarheid. RVS is bovendien heel geschikt voor decoratieve werkstukken.

Naar de RVS platen

Stalen platen

Of het nu gaat om koud- of warmgewalst staal, gebeitst of verzinkt; het klassieke plaatstaal is een veelzijdig materiaal met uitstekende bewerkingseigenschappen.

Naar de stalen platen

Magazijn en voorraad

Door onze werkwijze en georganiseerde processen zijn wij flexibel. Met onze moderne machines kunnen wij opdrachten automatisch uitvoeren. Ons geautomatiseerde magazijn versnelt het proces. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij maken dan graag een offerte op maat.

Voordelen van onze materialen

Vanwege de hoge omloopsnelheid van onze voorraad hebben wij bij onze staalleveranciers gunstige voorwaarden waarvan jij als klant vanzelfsprekend meeprofiteert.

Our application is not fully supported with Internet Explorer

Please use a modern Browser for best user experience.